Brygger: MonoBryggeriet Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 14,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils-, munich- og melanoidinmalt. [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh [B]Andre ingredienser[/B] Vann fra Maridalsvannet, Lactic acid, Calsium Chloride, Epsom salt og salt. [B]Meskeinformasjon[/B] Proteinsteg, hovedsteg og utmesk med batch sparge. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: ca. 220 milliarder Informasjon om gjæring: Tilsatt clarex og nærmere 1,5min med okygen via brusestein. Fermentert på 10 grader i ca. 2 uker, 2 dager diacetylrest på 20 grader, gradvis senkning over flere dager til cold crash ved 2 grader og tilsetter da ising glass for klarning. Has på fat etter en ca. en ukes tid. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2019 Flasket: 8. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F