Brygger: MonoBryggeriet
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 14,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils-, munich- og melanoidinmalt.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
Vann fra Maridalsvannet, Lactic acid, Calsium Chloride, Epsom salt og salt.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Proteinsteg, hovedsteg og utmesk med batch sparge.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: ca. 220 milliarder
Informasjon om gjæring:
Tilsatt clarex og nærmere 1,5min med okygen via brusestein. Fermentert på 10 grader i ca. 2 uker, 2 dager diacetylrest på 20 grader, gradvis senkning over flere dager til cold crash ved 2 grader og tilsetter da ising glass for klarning. Has på fat etter en ca. en ukes tid.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2019
Flasket: 8. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F