Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/bruin OG: 1,061 FG: 1,006 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 22,3 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg pilsner 4,4 kg pale 600 gr biscuit 600 gr special b 1,35 kg flytende mørk kandi [B]Humle og krydder[/B] 100 gr saaz @ 60 min (19,8 IBU) 20 gr mittelfrueh @ 15 min (2,5 IBU) 4 gr korianderfrø [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66C i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 2 pk starter Informasjon om gjæring: 20C -> 25C over 5 dager, gjæret ut på 25C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. mai 2018 Flasket: 27. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N