Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/bruin
OG: 1,061
FG: 1,006
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 22,3
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg pilsner
4,4 kg pale
600 gr biscuit
600 gr special b
1,35 kg flytende mørk kandi

[B]Humle og krydder[/B]
100 gr saaz @ 60 min (19,8 IBU)
20 gr mittelfrueh @ 15 min (2,5 IBU)
4 gr korianderfrø

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66C i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 2 pk starter
Informasjon om gjæring:
20C -> 25C over 5 dager, gjæret ut på 25C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. mai 2018
Flasket: 27. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N