Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9B Amerikansk barley wine)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1100
FG: 1012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 11,6%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 55 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
18 kg pale malt
0,9 kg Crisp malt
0,9 kg Crisp Crystal
0,6 kg Spesial B
3 kg spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade 350gr.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker 55 grade i 30 min, 66 grader i 90 min, skyller på 78 koker i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 007
Gjærmengde: Forkultur 3,5 liter
Informasjon om gjæring:
Starte på 18 grader, øker til 20 etter 8 dg.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. november 2018
Flasket: 10. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F