Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9B Amerikansk barley wine) Ekstra ingredienser: OG: 1100 FG: 1012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 11,6% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 55 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 18 kg pale malt 0,9 kg Crisp malt 0,9 kg Crisp Crystal 0,6 kg Spesial B 3 kg spraymalt [B]Humle og krydder[/B] Cascade 350gr. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker 55 grade i 30 min, 66 grader i 90 min, skyller på 78 koker i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 007 Gjærmengde: Forkultur 3,5 liter Informasjon om gjæring: Starte på 18 grader, øker til 20 etter 8 dg. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. november 2018 Flasket: 10. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F