Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1068
FG: 1018
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,1l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3815 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5
1000 gr. Vienna, EBC 8
550 gr. Crystal Fawchette, EBC 120
200 gr. Crystal dark,  Fawchette, EBC 275
195 gr. Crystal pale, Fawchette, EBC 75
100 gr. Melanodin, EBC 70
650 gr. Spraymalt, EBC 8,5
200 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,7 tid 01:00
10 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,7 tid 00:15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68°C	75 min
78°C	15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 532 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
9-11 grader 27 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. april 2018
Flasket: 26. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F