Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1068 FG: 1018 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,1l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3815 gr. Pilsnermalt, EBC 3,5 1000 gr. Vienna, EBC 8 550 gr. Crystal Fawchette, EBC 120 200 gr. Crystal dark, Fawchette, EBC 275 195 gr. Crystal pale, Fawchette, EBC 75 100 gr. Melanodin, EBC 70 650 gr. Spraymalt, EBC 8,5 200 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600 [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,7 tid 01:00 10 gr. Amarillo Pellet, IBU 8,7 tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68°C 75 min 78°C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 532 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 9-11 grader 27 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. april 2018 Flasket: 26. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F