Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy
OG: 1030
FG: 1030
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Chocolate Malt (TF) (400,0 EBC)
Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC)
Munich Malt (17,7 EBC)
Honey Malt (49,3 EBC)
Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader/60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Edinburgh Ale
Gjærmengde: Ihht til Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
Utgjæring på 9 dager ca

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. mars 2018
Flasket: 20. mars 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N