Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy OG: 1030 FG: 1030 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Chocolate Malt (TF) (400,0 EBC) Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Munich Malt (17,7 EBC) Honey Malt (49,3 EBC) Caramel/Crystal Malt -120L (236,4 EBC) [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader/60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Edinburgh Ale Gjærmengde: Ihht til Mr.Malty Informasjon om gjæring: Utgjæring på 9 dager ca [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. mars 2018 Flasket: 20. mars 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N