Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1066
FG: 1018
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 20,5
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2800 gr. Pilsmalt
4200 gr. Munchnermalt
286 gr. Caramunic 2 malt
114 gr. Caraffa Spesial 2 malt

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr Perle 9%  60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 75 min.  65,5 grader
Utmesk 10 min.  76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 4 dl. slurry 2. gen.
Informasjon om gjæring:
Gjeret 23 dager på 13 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2019
Flasket: 30. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F