Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1066 FG: 1018 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 20,5 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2800 gr. Pilsmalt 4200 gr. Munchnermalt 286 gr. Caramunic 2 malt 114 gr. Caraffa Spesial 2 malt [B]Humle og krydder[/B] 25 gr Perle 9% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 75 min. 65,5 grader Utmesk 10 min. 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 4 dl. slurry 2. gen. Informasjon om gjæring: Gjeret 23 dager på 13 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2019 Flasket: 30. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F