Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 1063
FG: 1016
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Pale Chocolate
Munich
Crystal Dark
Black

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Willamette
Hallertau Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]
Kaffe

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 60min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 4pk
Informasjon om gjæring:
19c
Økte til 21c etter 5 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. august 2019
Flasket: 12. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F