Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1063 FG: 1016 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Pale Chocolate Munich Crystal Dark Black [B]Humle og krydder[/B] Chinook Willamette Hallertau Magnum [B]Andre ingredienser[/B] Kaffe [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 60min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 4pk Informasjon om gjæring: 19c Økte til 21c etter 5 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. august 2019 Flasket: 12. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F