Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1062
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 55 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt,
6,5kg.Munic Malt
0,5 kg Caramell Malt
0,25 kg. Carafa ll

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr Perle  60 min.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbeltmesket:
Mesk 1, 65,5 grader 75 min -Utmesk 77 grader 10 min.
Mesk 2, 66 grader 75 min- Utmesk 77 grader 10 min.
Hver mesk skyllet med ca 2 liter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 2 pk. fersk
Informasjon om gjæring:
16 dager på 12-13 grader øket temp til 18 grader i ytterligere 8 dager.

2 pk. pitchet rett i karet.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. september 2018
Flasket: 18. desember 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F