Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1062 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 55 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt, 6,5kg.Munic Malt 0,5 kg Caramell Malt 0,25 kg. Carafa ll [B]Humle og krydder[/B] 25 gr Perle 60 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeltmesket: Mesk 1, 65,5 grader 75 min -Utmesk 77 grader 10 min. Mesk 2, 66 grader 75 min- Utmesk 77 grader 10 min. Hver mesk skyllet med ca 2 liter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 2 pk. fersk Informasjon om gjæring: 16 dager på 12-13 grader øket temp til 18 grader i ytterligere 8 dager. 2 pk. pitchet rett i karet. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. september 2018 Flasket: 18. desember 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F