Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Heimabrugg
OG: 1076
FG: 1018
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	7600	g	
Pale Malt	7	EBC	9000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz	2.8	%	80	g	Whirlpool		
Saaz	2.8	%	80	g	15	min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts gjærnæring
2 ts Irish Moss

I kork Lactol
2 ts klorid og 2 ts sulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step	69	°C	90	min	
Utmesk	78	°C	10	min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Sigmund's Kveik
Gjærmengde: litt
Informasjon om gjæring:
39	°C	5	days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. mai 2019
Flasket: 30. mai 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F