Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Heimabrugg OG: 1076 FG: 1018 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 7600 g Pale Malt 7 EBC 9000 g [B]Humle og krydder[/B] Saaz 2.8 % 80 g Whirlpool Saaz 2.8 % 80 g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts gjærnæring 2 ts Irish Moss I kork Lactol 2 ts klorid og 2 ts sulfat [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 69 °C 90 min Utmesk 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Sigmund's Kveik Gjærmengde: litt Informasjon om gjæring: 39 °C 5 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. mai 2019 Flasket: 30. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F