Brygger: Kjetil Vågen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,080
FG: 1,020
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 11,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,9 kg Golden Promise
1 kg havre (flaket)
0,55 kg hvete (flaket)
1 kg Hvete spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
100 gram Amarillo
100 gram Enigma
100 gram Simcoe
200 gram Citra

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 68 grader
10 min 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Omega Yeast Dipa Ale
Gjærmengde: 150 ml 2.gen
Informasjon om gjæring:
Gjært under trykk i fermentasaurus
10 dager 19 grader C
4 dager 21 grader C
Trykk på 0,7 bar

[B]Kommentarer[/B]
Øltype er mellom NEIPA og DIPA.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. mai 2019
Flasket: 23. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F