Brygger: Kjetil Vågen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,080 FG: 1,020 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 11,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,9 kg Golden Promise 1 kg havre (flaket) 0,55 kg hvete (flaket) 1 kg Hvete spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 100 gram Amarillo 100 gram Enigma 100 gram Simcoe 200 gram Citra [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 68 grader 10 min 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Omega Yeast Dipa Ale Gjærmengde: 150 ml 2.gen Informasjon om gjæring: Gjært under trykk i fermentasaurus 10 dager 19 grader C 4 dager 21 grader C Trykk på 0,7 bar [B]Kommentarer[/B] Øltype er mellom NEIPA og DIPA. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. mai 2019 Flasket: 23. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F