Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1076 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,75l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 57 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3230 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 2790 gr. Maris Otter , EBC 5,5 1280 gr. Muscovado sugar, EBC 550 [B]Humle og krydder[/B] 15 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00 15 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7 tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 60 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 500 Abbey Ale ye Gjærmengde: 146 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 18-20 grader 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. februar 2017 Flasket: 3. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F