Brygger: Øyvind F. Tvedten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1015 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Best Pale Ale 1 kg Caramalt 0,4 Caramel/Crystal malt 0,3 Carapils/dextrine [B]Humle og krydder[/B] 10 g Idaho (60 min) 50 g Simcoe (20 min Wirlpool 85C) 20 g Cryo Citra (20 min Wirlpool 85C) 20 g Idaho (20 min Wirlpool 85C). 80 g Cryo Citra + 70 g Idaho+50 g Simcoe (tørrhumle etter 7 dager) [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring, 1 fellingstablett. og sukker til karbonering tilsatt før cold crash og flasking [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 75 min, 78 C 10 min (utmesk), skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: Høstet, gjærslurry Informasjon om gjæring: 14 dager 18 C, [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2018 Flasket: 13. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N