Brygger: Bjarne Ringstad Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,080 FG: 1,009 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,9% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Castle Malting Chateau Pilsen 2-Row, Candy Syrup D-90, Candy Syrup D-45, Thomas Fawcett - Torrified Wheat, Castle Malting Chateau Cara Gold [B]Humle og krydder[/B] Tettnang, Saaz [B]Andre ingredienser[/B] Melkesyre, CaCl2, CaSO4, MgSO4 [B]Meskeinformasjon[/B] 11 timer på 67 grader 10 min på 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: 480000000000 celler Informasjon om gjæring: 10 dager på 20 grader 10 dager på 24 grader 3 dager Cold Crash 7 dager tvangskarbonering Jævlig lang lagring på Cornelius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. februar 2019 Flasket: 19. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F