Brygger: Bjarne Ringstad Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,080
FG: 1,009
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,9%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Castle Malting Chateau Pilsen 2-Row,
Candy Syrup D-90,
Candy Syrup D-45,
Thomas Fawcett - Torrified Wheat,
Castle Malting Chateau Cara Gold

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang,
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]
Melkesyre,
CaCl2,
CaSO4,
MgSO4

[B]Meskeinformasjon[/B]
11 timer på 67 grader
10 min på 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500
Gjærmengde: 480000000000 celler
Informasjon om gjæring:
10 dager på 20 grader
10 dager på 24 grader
3 dager Cold Crash
7 dager tvangskarbonering
Jævlig lang lagring på Cornelius

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. februar 2019
Flasket: 19. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F