Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,047 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt 56 % Pilsmalt 37 % Carahell 5 % Syremalt 2 % [B]Humle og krydder[/B] Magnum og Mittelfrüh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 43 C/20min 65 C/60 min 78 C/10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 200 mrd Informasjon om gjæring: 17 C i 1 uke + 19 C i 1 uke [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. april 2022 Flasket: 16. mai 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N