Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,047
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt 56 %
Pilsmalt 37 %
Carahell 5 %
Syremalt 2 %

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum og Mittelfrüh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
43 C/20min
65 C/60 min
78 C/10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 200 mrd
Informasjon om gjæring:
17 C i 1 uke + 19 C i 1 uke

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. april 2022
Flasket: 16. mai 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N