Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,058 FG: 1,011 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,3 kg Pilsner malt 400 gram Carapils [B]Humle og krydder[/B] 120 gram Citra 0 min. 30 gram Equinox 0 min. 80 gram Citra 7 dager. 30 gram Equinox 7 dager. [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Whirlfloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] PH 5,1 55 grader i 15 min. 66 grader i 45 min. 76,7 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W 34/70 Gjærmengde: ca 350 bill. celler Informasjon om gjæring: Pitch 14 grader. 5 dager på 9 grader. 7 dager på 12 grader.3 dager på 16 grader. 5 dager på 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2019 Flasket: 5. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F