Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,058
FG: 1,011
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,3 kg Pilsner malt
400 gram Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
120 gram Citra 0 min.
30 gram Equinox 0 min.
80 gram Citra 7 dager.
30 gram Equinox 7 dager.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
PH 5,1
55 grader i 15 min.
66 grader i 45 min.
76,7 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W 34/70
Gjærmengde: ca 350 bill. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 14 grader. 5 dager på 9 grader. 7 dager på 12 grader.3 dager på 16 grader. 5 dager på 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2019
Flasket: 5. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F