Brygger: Ove Utland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1035
FG: 1004
Mengde vørter: 70,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt
Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Nelson Sauvin

[B]Andre ingredienser[/B]
Lactol
Sour Pitch

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker på 66 i 60min
Utmesk på 78 i 15 min
hever tempen til 90 før kjøling til 40, senker ph med lqctol, tapper til konisk tilsetter Sour Pitch, trekker ph ned til 3,5. 
kjøler til 20 tilsetter litt humle og tilsetter gjær.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 645
Gjærmengde: 1rør starter på 2,7l
Informasjon om gjæring:
Gjærer på 20 grader i 2 uker, deretter ettergjæring på fat tilsetter sukker, 130gr pr 19liter.

[B]Kommentarer[/B]
Dette er et råøl.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2018
Flasket: 28. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N