Brygger: Ove Utland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1035 FG: 1004 Mengde vørter: 70,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Nelson Sauvin [B]Andre ingredienser[/B] Lactol Sour Pitch [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker på 66 i 60min Utmesk på 78 i 15 min hever tempen til 90 før kjøling til 40, senker ph med lqctol, tapper til konisk tilsetter Sour Pitch, trekker ph ned til 3,5. kjøler til 20 tilsetter litt humle og tilsetter gjær. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 645 Gjærmengde: 1rør starter på 2,7l Informasjon om gjæring: Gjærer på 20 grader i 2 uker, deretter ettergjæring på fat tilsetter sukker, 130gr pr 19liter. [B]Kommentarer[/B] Dette er et råøl. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2018 Flasket: 28. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N