Brygger: Per Arne Munthe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,65 kg Pilsen BestMaltz 0,70 kg Munich BestMaltz [B]Humle og krydder[/B] 14 g Crystal 3.5 % @60 14 g magnum 12% @15 14 g Tettnang 4% @15 14 g Crystal 3,5% @5 14 g Tettnang 4 % @5 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] singlestep infusuin @65C for 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 4 dager @10c 1 dag @13C 1 dag @17C 1 dag @19C 7 dager CC@5C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2019 Flasket: 30. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F