Brygger: Per Arne Munthe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,65 kg Pilsen BestMaltz
0,70 kg Munich BestMaltz

[B]Humle og krydder[/B]
14 g Crystal 3.5 % @60
14 g magnum 12% @15
14 g Tettnang 4% @15
14 g Crystal 3,5% @5
14 g Tettnang 4 % @5

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
singlestep infusuin @65C for 60  min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
4 dager @10c
1 dag @13C
1 dag @17C
1 dag @19C
7 dager CC@5C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. januar 2019
Flasket: 30. april 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F