Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1.6 kg (25%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC 1.6 kg (25%) — BestMalz Munich Dark — Korn — 28 EBC 1.6 kg (25%) — BestMalz Vienna — Korn — 9 EBC 1.3 kg (20.3%) — BestMalz Pilsen Malt — Korn — 3.5 EBC 300 g (4.7%) — BestMalz Caramel Munich I — Korn — 90 EBC [B]Humle og krydder[/B] 16 g (21 IBU) — Merkur (Hallertauer Merkur) 13.9% — Kok — 60 min 22 g (6 IBU) — Smaragd (Emerald) 6% — Kok — 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Temperatur — 66 °C — 45 min Dextrinization Rest — 72 °C — 20 min Mash-Out — 78 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand (LalBrew) Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: Primær — 12 °C — 12 dager Diacetyl — 18°C — 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2022 Flasket: 30. januar 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N