Brygger: Kim Are Kold Gabrielsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1.6 kg (25%) — BestMalz Munich — Korn — 15 EBC
1.6 kg (25%) — BestMalz Munich Dark — Korn — 28 EBC
1.6 kg (25%) — BestMalz Vienna — Korn — 9 EBC
1.3 kg (20.3%) — BestMalz Pilsen Malt — Korn — 3.5 EBC
300 g (4.7%) — BestMalz Caramel Munich I — Korn — 90 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
16 g (21 IBU) — Merkur (Hallertauer Merkur) 13.9% — Kok — 60 min

22 g (6 IBU) — Smaragd (Emerald) 6% — Kok — 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Temperatur — 66 °C — 45 min

Dextrinization Rest — 72 °C — 20 min

Mash-Out — 78 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand (LalBrew)
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
Primær — 12 °C — 12 dager

Diacetyl — 18°C — 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2022
Flasket: 30. januar 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N