Brygger: Daniel Stamnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1056 FG: 1002 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg pils 1 kg hvete 0,5 munich 0,2 flaket hvete [B]Humle og krydder[/B] 10 gr Perle 60 min 10 gr Hallertau Blanc 10 min 10 gr Nelson 10 min 10 gr Mandarina 0 min 20 gr Mandarina tørr 20 gr Hallertau Blanc tørr Zest av appelsin [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 gr 30 min 55 gr 15 min 62 gr 30 min 67 gr 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saison brett / Lacto Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: + dregs [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. desember 2018 Flasket: 9. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N