Brygger: Daniel Stamnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1056
FG: 1002
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg pils
1 kg hvete
0,5 munich 
0,2 flaket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
10 gr Perle 60 min
10 gr Hallertau Blanc 10 min
10 gr Nelson 10 min
10 gr Mandarina 0 min
20 gr Mandarina tørr 
20 gr Hallertau Blanc tørr
Zest av appelsin

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 gr 30 min
55 gr 15 min
62 gr 30 min
67 gr 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saison brett / Lacto
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
+ dregs

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. desember 2018
Flasket: 9. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N