Brygger: Fredrik Brattgjerd Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,079 FG: 1,025 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 106 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Ale malt (5kg) Flaket havre (0,4 kg) Chateau Crystal (0,3 kg) Chokolate malt (0,3 kg) Flaket barley (0,2kg) Chateau Roadted Barleu (0,2kg) Chateau Special B (0,2kg) [B]Humle og krydder[/B] 35g. Northern Brewer (60m.) 11g. Goldings (15m.) [B]Andre ingredienser[/B] Lactose (200g) Mørk kandissukker (750g) Kakao 100g (i gjæring) [B]Meskeinformasjon[/B] 66g. 70 min 78g. 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jakc's M15 Gjærmengde: 2 pk. Informasjon om gjæring: 19,5 grader, 7 dager. 21,0 grader 7 dager. [B]Kommentarer[/B] Kakao er kokt opp i vann og tilsatt 7 dager ut i gjæring. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. oktober 2019 Flasket: 18. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N