Brygger: Hans Fredriksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,064 FG: 1,011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 7,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Flaket Havre, Pilsner [B]Humle og krydder[/B] Mosaic, Citra [B]Andre ingredienser[/B] CaCl, CaSO4, MgSo4, NaCl, CoCo3, Melkesyre [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader a 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand New Englan Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 3 dager 19 grader 8 dager 20 grader 3 dager 21 grader [B]Kommentarer[/B] Tappet på fat 28.09.2020. Tappet direkte fra fat til flaske via TapCooler mottrykksfyller. Denne har jeg ikke helt fått teken på(tidligere flasker har hatt noe mye kullsyre). For sikkerhets skyld rådes dere til å åpne forsiktig over vask. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. september 2020 Flasket: 28. september 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F