Brygger: Hans Fredriksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,064
FG: 1,011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 7,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Flaket Havre, Pilsner

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic, Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
CaCl, CaSO4, MgSo4, NaCl, CoCo3, Melkesyre

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader a 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand New Englan
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
3 dager 19 grader
8 dager 20 grader
3 dager 21 grader

[B]Kommentarer[/B]
Tappet på fat 28.09.2020. Tappet direkte fra fat til flaske via TapCooler mottrykksfyller. Denne har jeg ikke helt fått teken på(tidligere flasker har hatt noe mye kullsyre). For sikkerhets skyld rådes dere til å åpne forsiktig over vask.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. september 2020
Flasket: 28. september 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F