Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1046
FG: 1012
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt: 4300 g
Munich: 300 g
Spitzmalt: 300 g
Syremalt: 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 18 g @ 60 min
Hersbrucker20 g @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Klorid og sulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP850
Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l
Informasjon om gjæring:
10 C i 18 døgn
15 C i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. mars 2020
Flasket: 8. mai 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F