Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1046 FG: 1012 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt: 4300 g Munich: 300 g Spitzmalt: 300 g Syremalt: 150 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 18 g @ 60 min Hersbrucker20 g @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Klorid og sulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP850 Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l Informasjon om gjæring: 10 C i 18 døgn 15 C i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. mars 2020 Flasket: 8. mai 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F