Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1097 FG: 1013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Fermentables (7.93 kg) 5.36 kg - Pilsner 3.3 EBC (67.6%) 1 kg - Soft Candi Sugar, Blanc (White) 0 EBC... 500 g - Molasses 158 EBC (6.3%) 402 g - Crystal 90 177 EBC (5.1%) 223 g - Biscuit 49.5 EBC (2.8%) 223 g - Special-B 355 EBC (2.8%) 134 g - Aromatic Malt 39.5 EBC (1.7%) 89 g - Carafa I malt 630 EBC (1.1%) [B]Humle og krydder[/B] Hops (65.9 g) 60 min - 35.9 g - Styrian Golding - 4.4% (17... 15 min - 7.5 g - Hersbrucker - 2.8% (1 IBU) 15 min - 7.5 g - Styrian Golding - 4.4% (2 IBU) 1 min - 7.5 g - Hersbrucker - 2.8% (0 IBU) 1 min - 7.5 g - Styrian Golding - 4.4% (0 IBU) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash Profile 65 °C - 90 min - Saccharification Rest [B]Gjæring[/B] Gjærtype: be-254 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 20 grader 4 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2017 Flasket: 1. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F