Brygger: Lars Helge Hanssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,086 FG: 1,022 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 40,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Munchener malt Cara-pils malt Caramunich malt Carafa III Malt [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrüh Colombus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB metode. Mesket 75 min på 66 grader, mash-out 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis W-34/70 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: Gjæret 5 dg 9 grader øket gradvis til 12 grader over 14 dg. øket til 20 grader i 2 dg [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. juni 2018 Flasket: 2. juli 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F