Brygger: Lars Helge Hanssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,086
FG: 1,022
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,5%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 40,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 
Munchener malt
Cara-pils malt
Caramunich malt
Carafa III Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrüh
Colombus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB metode. Mesket 75 min på 66 grader, mash-out 75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis W-34/70
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret 5 dg 9 grader øket gradvis til 12 grader over 14 dg. øket til  20 grader i 2 dg

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. juni 2018
Flasket: 2. juli 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F