Brygger: May Jorun Røkenes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 78
FG: 19
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 5,9
Beregnet farge: 41,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt:
Pilsner
Munich
Pale Chocolate
Special B
Chrystal 
Black

[B]Humle og krydder[/B]
Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]
Protaflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 60 min
72 grader 30 min
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 4 pakker i Starter
Informasjon om gjæring:
GJæret under trykk i 27 dager. Ca 15 grader

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Hans Petter Kristoffersen

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. september 2019
Flasket: 27. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N