Brygger: May Jorun Røkenes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 78 FG: 19 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 5,9 Beregnet farge: 41,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Pilsner Munich Pale Chocolate Special B Chrystal Black [B]Humle og krydder[/B] Goldings [B]Andre ingredienser[/B] Protaflock [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 60 min 72 grader 30 min 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 4 pakker i Starter Informasjon om gjæring: GJæret under trykk i 27 dager. Ca 15 grader [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Hans Petter Kristoffersen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. september 2019 Flasket: 27. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N