Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt 
5,0 kg pale malt
0,4 kg lyst münchenermalt
0,3 kg hvetemalt
0,3 kg Victory
0,2 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
20 gr Columbus @ 5
20 gr Citra @ 5
40 gr Citra @ wp 80/20
35 gr El Dorado @ wp 80/20
50 gr Mosaic dryhop 1
100 gr Strata @ dryhop 2
50 gr Citra @ dryhop 2

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meska på 63 + 66 + 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 400 milliarder
Informasjon om gjæring:
18-20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. juli 2021
Flasket: 25. juli 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N