Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt 5,0 kg pale malt 0,4 kg lyst münchenermalt 0,3 kg hvetemalt 0,3 kg Victory 0,2 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] Humle 20 gr Columbus @ 5 20 gr Citra @ 5 40 gr Citra @ wp 80/20 35 gr El Dorado @ wp 80/20 50 gr Mosaic dryhop 1 100 gr Strata @ dryhop 2 50 gr Citra @ dryhop 2 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meska på 63 + 66 + 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 400 milliarder Informasjon om gjæring: 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. juli 2021 Flasket: 25. juli 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N