Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1048
FG: 1008
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Wheat
Melanoidin
Oats
Spelt

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]
Kirsebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
68c 60min
78c 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP099+5335+5733
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
18c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. oktober 2015
Flasket: 4. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N