Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1048 FG: 1008 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Wheat Melanoidin Oats Spelt [B]Humle og krydder[/B] Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] Kirsebær [B]Meskeinformasjon[/B] 68c 60min 78c 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP099+5335+5733 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 18c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. oktober 2015 Flasket: 4. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N