Brygger: Torkel Haugan Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,096
FG: 1,017
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 16,5l
Alkoholstyrke: 10,6%
Beregnet IBU: 46,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt, munich light, caragold, dark crystal, roasted barley, glukose.

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding, Willamette.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 minutter infusjonsmesk på 66 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 2 pk i 3 l starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring på 17 grader i fire døgn, deretter gradvis økning til 21 grader som ble holdt resten av gjæringsforløpet.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. oktober 2018
Flasket: 24. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N