Brygger: Torkel Haugan Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,096 FG: 1,017 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 16,5l Alkoholstyrke: 10,6% Beregnet IBU: 46,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt, munich light, caragold, dark crystal, roasted barley, glukose. [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding, Willamette. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 minutter infusjonsmesk på 66 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 2 pk i 3 l starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring på 17 grader i fire døgn, deretter gradvis økning til 21 grader som ble holdt resten av gjæringsforløpet. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. oktober 2018 Flasket: 24. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N