Brygger: Eirik Dieserud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,070 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 8,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt Munich Malt Rug Malt [B]Humle og krydder[/B] Magnum Citra Mosaic Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] Wirfloch Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65 c i 60 min Vannjustering [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 2 liter Starter Startet gjæring på 20 og økte til 25 over en 5 dagers periode. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2020 Flasket: 2. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N