Brygger: Eirik Dieserud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,070
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 65,0
Beregnet farge: 8,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt
Munich Malt
Rug Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Citra
Mosaic
Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]
Wirfloch
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 c i 60 min
Vannjustering

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
2 liter Starter
Startet gjæring på 20 og økte til 25 
 over en 5 dagers periode.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2020
Flasket: 2. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N