Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,048
FG: 1,008
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 7,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
53.6% Castle Malting Chateau Pilsen
25% Castle Malting Chateau Chit Wheat
21.4%  Castle Malting Chateau Wheat Blanc

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz, bitter appelsinskall, korianderfrø

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64g 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp410
Gjærmengde: 1pk + starter
Informasjon om gjæring:
14 dager 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2020
Flasket: 3. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F