Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,048 FG: 1,008 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 7,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 53.6% Castle Malting Chateau Pilsen 25% Castle Malting Chateau Chit Wheat 21.4% Castle Malting Chateau Wheat Blanc [B]Humle og krydder[/B] Saaz, bitter appelsinskall, korianderfrø [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64g 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp410 Gjærmengde: 1pk + starter Informasjon om gjæring: 14 dager 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2020 Flasket: 3. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F