Brygger: Jens Erik Jacobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,045
FG: 1,006
Mengde vørter: 10,0l
Mengde ferdig øl: 9,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt
Pale Ale malt
Hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Goldings
Saaz
Koriander frø
Appelsinskall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesket
Innmesk 50 grader celsius
55 grader celsius   15 minutter
60 grader celsius   120 minutter
70 grader celsius   10 minutter
76 grader celsius   10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 566
Gjærmengde: 80 ml
Informasjon om gjæring:
19 grader celsius til 24 grader celsius i 3 dager
24 grader celsus i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. juni 2020
Flasket: 18. juli 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N