Brygger: Jens Erik Jacobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,045 FG: 1,006 Mengde vørter: 10,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt Pale Ale malt Hvete malt [B]Humle og krydder[/B] East Kent Goldings Saaz Koriander frø Appelsinskall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesket Innmesk 50 grader celsius 55 grader celsius 15 minutter 60 grader celsius 120 minutter 70 grader celsius 10 minutter 76 grader celsius 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 566 Gjærmengde: 80 ml Informasjon om gjæring: 19 grader celsius til 24 grader celsius i 3 dager 24 grader celsus i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. juni 2020 Flasket: 18. juli 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N