Brygger: Hugo Strandli
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 1080
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,8%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 68 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
Kandis Brun

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
NorthernBrew

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grade

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S04
Gjærmengde: 1
Informasjon om gjæring:
2u

[B]Kommentarer[/B]
i

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. oktober 2017
Flasket: 20. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N