Brygger: Hugo Strandli Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8E Moderne porter og stout) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1080 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,8% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 68 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Kandis Brun [B]Humle og krydder[/B] Chinook NorthernBrew [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grade [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S04 Gjærmengde: 1 Informasjon om gjæring: 2u [B]Kommentarer[/B] i [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. oktober 2017 Flasket: 20. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N