Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1056
FG: 1020
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7,2kg Pale Ale Malt
1,6kg Munich Malt 25
500g Pale Crystal
420g Cara Crystal
400g Amber Malt
300g Brown Malt
300g Dark Crystal
280g Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
48g Northern Brewer 7,3%aa @ 60 min
70g Fuggle 4,3%aa @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 45 min
72 grader i 20 min
Utmesk 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1318
Gjærmengde: 1pk, 3l starter
Informasjon om gjæring:
21 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. oktober 2019
Flasket: 23. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N