Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1056 FG: 1020 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7,2kg Pale Ale Malt 1,6kg Munich Malt 25 500g Pale Crystal 420g Cara Crystal 400g Amber Malt 300g Brown Malt 300g Dark Crystal 280g Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 48g Northern Brewer 7,3%aa @ 60 min 70g Fuggle 4,3%aa @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 45 min 72 grader i 20 min Utmesk 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1318 Gjærmengde: 1pk, 3l starter Informasjon om gjæring: 21 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. oktober 2019 Flasket: 23. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N