Brygger: Atle Betten
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1082
FG: 1020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC)
Munich Malt (17,7 EBC)
Aromatic Malt (51,2 EBC)
Carared (39,4 EBC)
Melanoiden Malt (39,4 EBC)
Chocolate Malt (650,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65/60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: German Bock Lager
Gjærmengde: I hht til Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
Pitch 9 grader
15 dager 10 grader = 1020
6 dager 18 grader
3 dager colcrash ned til 5 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. mars 2018
Flasket: 4. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N