Brygger: Atle Betten Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1082 FG: 1020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) Munich Malt (17,7 EBC) Aromatic Malt (51,2 EBC) Carared (39,4 EBC) Melanoiden Malt (39,4 EBC) Chocolate Malt (650,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65/60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: German Bock Lager Gjærmengde: I hht til Mr.Malty Informasjon om gjæring: Pitch 9 grader 15 dager 10 grader = 1020 6 dager 18 grader 3 dager colcrash ned til 5 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. mars 2018 Flasket: 4. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N