Brygger: Per Arne Munthe
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1,046
FG: 1,008
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg Pilsen BestMalz
4.5 kg Wheat Malt BestMalz
0,2 kg Rice hulls

[B]Humle og krydder[/B]
68 g Hallertauer Mittelfrueh (2.9%) @60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
20 min@43C
60 min @67C
5 min @77C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 4 packs
Informasjon om gjæring:
20 C for 14 days, 1 week conditioing before boxing

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2019
Flasket: 26. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N