Brygger: Per Arne Munthe Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1,046 FG: 1,008 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg Pilsen BestMalz 4.5 kg Wheat Malt BestMalz 0,2 kg Rice hulls [B]Humle og krydder[/B] 68 g Hallertauer Mittelfrueh (2.9%) @60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 20 min@43C 60 min @67C 5 min @77C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 4 packs Informasjon om gjæring: 20 C for 14 days, 1 week conditioing before boxing [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2019 Flasket: 26. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N