Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,079
FG: 1,020
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 49,0
Beregnet farge: 90 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
63.7% Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter 
10.2% Castle Malting Chateau Rye
5.1% Thomas Fawcett Chocolate Malt 
5.1% Weyermann Chocolate Wheat
3.8% Castle Malting Chateau Special B  
3.8% Thomas Fawcett Crystal Malt
2.6% Barley, Flaked
5.8% Briess Dark Traditional Dry Extract

[B]Humle og krydder[/B]
co2-ekstrakt, ahtanum, fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67g 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp820
Gjærmengde: 4 pk + starter
Informasjon om gjæring:
10 °C — 4 days
13 °C — 1 days
17 °C — 1 days
 19 °C — 1 days
5 °C — 7 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2019
Flasket: 3. november 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F