Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,079 FG: 1,020 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 49,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 63.7% Thomas Fawcett Pale Malt, Maris Otter 10.2% Castle Malting Chateau Rye 5.1% Thomas Fawcett Chocolate Malt 5.1% Weyermann Chocolate Wheat 3.8% Castle Malting Chateau Special B 3.8% Thomas Fawcett Crystal Malt 2.6% Barley, Flaked 5.8% Briess Dark Traditional Dry Extract [B]Humle og krydder[/B] co2-ekstrakt, ahtanum, fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67g 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp820 Gjærmengde: 4 pk + starter Informasjon om gjæring: 10 °C — 4 days 13 °C — 1 days 17 °C — 1 days 19 °C — 1 days 5 °C — 7 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2019 Flasket: 3. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F