Brygger: Raymond Bertheussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,068
FG: 1,013
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 47,5l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 47,1
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 60,1%
Vienna malt 29%
Hvete malt 5,8%
Melanoidin malt 5,1%
14 kg

DME 1,6 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 135 gram Fwh kok 60
Amarillo 100 gram hopstand 75 grader 20 min.

Tørrhumling dag 2-5-7
Dag 2 50 gram amarillo
dag 5 50/50 gram amarillo, mandarina bavaria
dag 7 50/50 gram amarillo, mandarina bavaria

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjærnæring
Oksygen ved gjærpitch 1 liter/2 min

Vannjustert med cacl2, mgso4 og lactic acid

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader 10 minutt
67 grader 20 minutt
71 grader 20 minutt
78 grader 10 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 1400 milliarder
Informasjon om gjæring:
16 grader 5 dager
18 grader 5 dager

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger Hans-Pål Brekkås

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. mars 2019
Flasket: 20. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F