Brygger: Raymond Bertheussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,068 FG: 1,013 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 47,5l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 47,1 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 60,1% Vienna malt 29% Hvete malt 5,8% Melanoidin malt 5,1% 14 kg DME 1,6 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 135 gram Fwh kok 60 Amarillo 100 gram hopstand 75 grader 20 min. Tørrhumling dag 2-5-7 Dag 2 50 gram amarillo dag 5 50/50 gram amarillo, mandarina bavaria dag 7 50/50 gram amarillo, mandarina bavaria [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjærnæring Oksygen ved gjærpitch 1 liter/2 min Vannjustert med cacl2, mgso4 og lactic acid [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 10 minutt 67 grader 20 minutt 71 grader 20 minutt 78 grader 10 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 1400 milliarder Informasjon om gjæring: 16 grader 5 dager 18 grader 5 dager [B]Kommentarer[/B] Medbrygger Hans-Pål Brekkås [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. mars 2019 Flasket: 20. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F