Brygger: Kristine Bakken
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1045
FG: 1010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 36,5
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 4,1 kg
Acidulated malt 0,2 kg
Flaked barely 0,2 kg
Melanoidin 0,1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Mangum  25 gr  AA 10.5     60 min
Hallertau Mittelfruh    20 gr   AA 4
Hallertau Mittelfrue 35 gr    AA 4

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 2,5 gr    15 min
Chalk 6 g 
Gips 8 g

[B]Meskeinformasjon[/B]
50 C   15 min
63 C    30 min
69 C    30 min
77 C    15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 830
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Fersk gjær tilsatt på 12 grader i gjærdunk

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. september 2018
Flasket: 8. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N