Brygger: Kristine Bakken Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1045 FG: 1010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 36,5 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 4,1 kg Acidulated malt 0,2 kg Flaked barely 0,2 kg Melanoidin 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Mangum 25 gr AA 10.5 60 min Hallertau Mittelfruh 20 gr AA 4 Hallertau Mittelfrue 35 gr AA 4 [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 2,5 gr 15 min Chalk 6 g Gips 8 g [B]Meskeinformasjon[/B] 50 C 15 min 63 C 30 min 69 C 30 min 77 C 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 830 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Fersk gjær tilsatt på 12 grader i gjærdunk [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. september 2018 Flasket: 8. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N