Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1,046 FG: 1,007 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt 5,15 kg pilsnermalt 0,15 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] Humle 47 Perle @60 35 gr Hallertauer M.fr. @ 15 35 gr Hallertauer M.fr. @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 63 + 72 grader. Utmesk på 77 grader. Batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: w-34/70, starter Gjærmengde: 600 milliarder celle Informasjon om gjæring: 10 grader. Diacetylrast på 16. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2019 Flasket: 2. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N