Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1,046
FG: 1,007
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
5,15 kg pilsnermalt
0,15 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
47 Perle @60
35 gr Hallertauer M.fr. @ 15
35 gr Hallertauer M.fr. @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 63 + 72 grader. Utmesk på 77 grader.

Batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w-34/70, starter
Gjærmengde: 600 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
10 grader. Diacetylrast på 16.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2019
Flasket: 2. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N