Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,053
FG: 1,012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 4600 g
Victory 400 g
Caramunich II 350 g
Choco Rye 200 g
Special B 150 g
Xtra mørk Crystal 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Target @ 60
Cascade @ 0

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 65 C
30 min @ 72 C
10 min @ 78 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Verdant
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
18 C i 14 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. juli 2021
Flasket: 3. august 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N