Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,053 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 4600 g Victory 400 g Caramunich II 350 g Choco Rye 200 g Special B 150 g Xtra mørk Crystal 100 g [B]Humle og krydder[/B] Target @ 60 Cascade @ 0 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 65 C 30 min @ 72 C 10 min @ 78 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Verdant Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 18 C i 14 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. juli 2021 Flasket: 3. august 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N