Brygger: Robert Arefjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,053
FG: 1,014
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,12%
Beregnet IBU: 20,8
Beregnet farge: 9,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Bohemian pilsner malt 4 ebc 5 kg
Hvete malt 1,25 kg
Biscuit malt 50 ebc 150g
Rugmalt 10 ebc 150g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Blanc, 8,9% 17 g 90 min
E.K. Golding 5.8% 28 g 10 min
Celeia Styrian Golding. 3.2% 4 g 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 ts gjærnæring - 15 min kok
1 stk protafloc - 15 min kok

1 stk carolina reaper tilsatt i gjæringskaret i 1 dag. Fra dag 12 til dag 13 under utgjæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk temp og tid
60 min. 65 c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale BE-134
Gjærmengde: 11,5g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 14 dager på 22 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. desember 2018
Flasket: 15. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N