Brygger: Robert Arefjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,053 FG: 1,014 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,12% Beregnet IBU: 20,8 Beregnet farge: 9,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Bohemian pilsner malt 4 ebc 5 kg Hvete malt 1,25 kg Biscuit malt 50 ebc 150g Rugmalt 10 ebc 150g [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Blanc, 8,9% 17 g 90 min E.K. Golding 5.8% 28 g 10 min Celeia Styrian Golding. 3.2% 4 g 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 ts gjærnæring - 15 min kok 1 stk protafloc - 15 min kok 1 stk carolina reaper tilsatt i gjæringskaret i 1 dag. Fra dag 12 til dag 13 under utgjæring [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk temp og tid 60 min. 65 c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale BE-134 Gjærmengde: 11,5g Informasjon om gjæring: Gjæret i 14 dager på 22 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. desember 2018 Flasket: 15. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N