Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1,110 FG: 1,029 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 10,8% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Caramel Hell Crystal 45 Special B [B]Humle og krydder[/B] Amarillo Cascade green bullet [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader utmesk 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1pk+starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 5 dager 20 grader i 14 dager ca [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2016 Flasket: 11. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N