Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1,110
FG: 1,029
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 10,8%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt
Caramel Hell
Crystal 45
Special B

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo
Cascade
green bullet

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader
utmesk 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1pk+starter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 5 dager
20 grader i 14 dager ca

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2016
Flasket: 11. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N