Brygger: Eirik Kyvik Gulliksen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,051 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg BestMalz Pale Ale 1.2kg BestMalz Caramel Aromatic 200g Weyermann Carared 200g Flaket havre [B]Humle og krydder[/B] 18g Magnum 12,2% AA @ 60 22g Sabro 14,5% AA @ 10 40g Sabro 14,5% AA @ 0 100g Sabro 14,5% AA @ Dry (day 4) [B]Andre ingredienser[/B] 5g Irish Moss 0.5g Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min @ 65degC 30 min @ 68degC 15 min @ 75degC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker rehydrert Informasjon om gjæring: 3 dager 16degC 1 dag 17degC 10 dager 18degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2019 Flasket: 15. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N