Brygger: Eirik Kyvik Gulliksen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,051
FG: 1,012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg BestMalz Pale Ale
1.2kg BestMalz Caramel Aromatic
200g Weyermann Carared
200g Flaket havre

[B]Humle og krydder[/B]
18g Magnum 12,2% AA @ 60
22g Sabro 14,5% AA @ 10
40g Sabro 14,5% AA @ 0
100g Sabro 14,5% AA @ Dry (day 4)

[B]Andre ingredienser[/B]
5g Irish Moss
0.5g Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min @ 65degC
30 min @ 68degC
15 min @ 75degC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker rehydrert
Informasjon om gjæring:
3 dager 16degC
1 dag 17degC
10 dager 18degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. desember 2019
Flasket: 15. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N