Brygger: Raymond Bertheussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,049
FG: 1,010
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 28,6
Beregnet farge: 6,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 95%
Vienna 5%

14 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 100 gram kok
East Kent Golding 100 gram 15 minutt

[B]Andre ingredienser[/B]
33 gram caco4, meskevann
22 gram mgso4, meskevann
Protafloc
Gjærnæring
Oksygen ved pitch av gjær

[B]Meskeinformasjon[/B]
10 min. 55 grader celcius
20 min 63 grader celcius
20 min 71 grader celcius
10 min 78 grader celcius

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 545 milliarder
Informasjon om gjæring:
16 grader 3 dager
17 grader 3 dager
18 grader 8 dager

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger Hans-Pål Brekkås

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. desember 2018
Flasket: 22. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F