Brygger: Raymond Bertheussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,049 FG: 1,010 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 28,6 Beregnet farge: 6,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 95% Vienna 5% 14 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 100 gram kok East Kent Golding 100 gram 15 minutt [B]Andre ingredienser[/B] 33 gram caco4, meskevann 22 gram mgso4, meskevann Protafloc Gjærnæring Oksygen ved pitch av gjær [B]Meskeinformasjon[/B] 10 min. 55 grader celcius 20 min 63 grader celcius 20 min 71 grader celcius 10 min 78 grader celcius [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 545 milliarder Informasjon om gjæring: 16 grader 3 dager 17 grader 3 dager 18 grader 8 dager [B]Kommentarer[/B] Medbrygger Hans-Pål Brekkås [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. desember 2018 Flasket: 22. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F