Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1068
FG: 1020
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pils Bohemian 5kg
carabohemian 1,5 kg
munic 700g
oats 550g
rye 550g

[B]Humle og krydder[/B]
ekg
fuggles

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
62-66 °c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
21dager på 9°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. mai 2020
Flasket: 8. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F