Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1068 FG: 1020 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pils Bohemian 5kg carabohemian 1,5 kg munic 700g oats 550g rye 550g [B]Humle og krydder[/B] ekg fuggles [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 62-66 °c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 21dager på 9°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. mai 2020 Flasket: 8. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F