Brygger: Frank Gamsgrø
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1063
FG: 1012
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, citra, centennial, mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 75 minutt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 34 gram
Informasjon om gjæring:
19 grader 4 dager, 20 grader 7 dager, cold crush 3 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2019
Flasket: 26. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F