Brygger: Frank Gamsgrø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1063 FG: 1012 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt [B]Humle og krydder[/B] Columbus, citra, centennial, mosaic [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 75 minutt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 34 gram Informasjon om gjæring: 19 grader 4 dager, 20 grader 7 dager, cold crush 3 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2019 Flasket: 26. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F