Brygger: Jørgen Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,045 FG: 1,008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 4,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 96% Weyermann extra pale pilsner malt 4% Weyermann Vienna malt [B]Humle og krydder[/B] 16 g Magnum @ 60 min 15 g Mittelfrüh @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Gypsym, CaCl, Protafloc, Brewer's Clarex, gelatin. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in at 58 C 70 min at 63 C 20 min at 72 C 5 min at 77 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Imperial G03 Dieter Gjærmengde: 600 Billion Informasjon om gjæring: Ferment at 14 degrees. When 2/3 of expected fermentation is complete, increase gradually to 18. Then coldcrash. [B]Kommentarer[/B] Carbonated with wort. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2019 Flasket: 24. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N