Brygger: Jørgen Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,045
FG: 1,008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 4,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
96% Weyermann extra pale pilsner malt
4% Weyermann Vienna malt

[B]Humle og krydder[/B]
16 g Magnum @ 60 min
15 g Mittelfrüh @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gypsym, CaCl, Protafloc, Brewer's Clarex, gelatin.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in at 58 C
70 min at 63 C
20 min at 72 C
5 min at 77 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Imperial G03 Dieter
Gjærmengde: 600 Billion
Informasjon om gjæring:
Ferment at 14 degrees. When 2/3 of expected fermentation is complete, increase gradually to 18. Then coldcrash.

[B]Kommentarer[/B]
Carbonated with wort.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2019
Flasket: 24. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N