Brygger: Raymond Olav Reite
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,049
FG: 1,012
Mengde vørter: 11,5l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
50% hvetemalt
48% pilsnermalt
2% caramunich II

[B]Humle og krydder[/B]
FWH Tettnanger 3,2% til 12 IBU

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
20 min. 43°C
60 min. 67°C
10 min. 75°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp300
Gjærmengde: 0,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 dager på 17°C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2021
Flasket: 20. desember 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N