Brygger: Raymond Olav Reite Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,049 FG: 1,012 Mengde vørter: 11,5l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 50% hvetemalt 48% pilsnermalt 2% caramunich II [B]Humle og krydder[/B] FWH Tettnanger 3,2% til 12 IBU [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 20 min. 43°C 60 min. 67°C 10 min. 75°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp300 Gjærmengde: 0,5 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 17°C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2021 Flasket: 20. desember 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N