Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,115 FG: 1,023 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 12,1% Beregnet IBU: 62,0 Beregnet farge: 108 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.7 kg pale malt 1 kg munich mørk 1 kg crisp caramalt 650 g melanoiden 550 g chocolate malt 470 g flaket havre 340 g roasted barley 340 g special b [B]Humle og krydder[/B] 60 g magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 2 timer på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: 3 uker på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2018 Flasket: 20. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N