Brygger: Snorre Sageng Høivik-Carlin
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,115
FG: 1,023
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 12,1%
Beregnet IBU: 62,0
Beregnet farge: 108 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.7 kg pale malt
1 kg munich mørk
1 kg crisp caramalt
650 g melanoiden
550 g chocolate malt
470 g flaket havre
340 g roasted barley
340 g special b

[B]Humle og krydder[/B]
60 g magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
2 timer på 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
3 uker på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2018
Flasket: 20. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N