Brygger: joachim Meisal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12F Gose
OG: 1,050
FG: 10
Mengde vørter: 57,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvete malt, pilsner malt og pale ale malt

[B]Humle og krydder[/B]
Humle: Perle
Krydder : salt Og koriander

[B]Andre ingredienser[/B]
na

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp300 hefeweizen
Gjærmengde: 1 pk. 3l. starter
Informasjon om gjæring:
Kjelesyrnet med idoform som jeg synes fungerer veldig godt.
Gjæret etter syrning på 18grader og på 20 siste to dager.

[B]Kommentarer[/B]
Ikke filtrert og karbonet med sukkerlake.
muligens litt fersk ennå men synes den har en fin friskhet

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2019
Flasket: 17. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N