Brygger: joachim Meisal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12F Gose OG: 1,050 FG: 10 Mengde vørter: 57,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvete malt, pilsner malt og pale ale malt [B]Humle og krydder[/B] Humle: Perle Krydder : salt Og koriander [B]Andre ingredienser[/B] na [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp300 hefeweizen Gjærmengde: 1 pk. 3l. starter Informasjon om gjæring: Kjelesyrnet med idoform som jeg synes fungerer veldig godt. Gjæret etter syrning på 18grader og på 20 siste to dager. [B]Kommentarer[/B] Ikke filtrert og karbonet med sukkerlake. muligens litt fersk ennå men synes den har en fin friskhet [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2019 Flasket: 17. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N